Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/infokampaniia-z-protydii-torhivli-liudmy-v-oblasnomu-tsentri-zapustyly-brendovanyy-avtobus/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Інфокампанія з протидії торгівлі людьми: в обласному центрі запустили брендований автобус

Інфокампанія з протидії торгівлі людьми: в обласному центрі запустили брендований автобус

Торгівля людьми – є ганебним явищем, яке може трапитись з кожним! Потрапляння в полон до ворога, примусове вивезення за територію крани, незаконна міграція та працевлаштування за кордоном, шахраї, примусова праця, утримання та обмеження спілкування, псевдошлюбні агентства та навіть знайомі, які пропонують сумнівні речі є ризиками для потрапляння в ситуації з торгівлі людьми.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Тому обізнаність, поінформованість та додаткова пересторога не будуть зайвими для того, щоб уникнути жахливих обставин з яких інколи людина не змозі вибратись самостійно.

З метою підвищити обізнаності українців про сучасного рабства, особливо в період воєнного стану, як цьому протидіяти в багатьох містах Україні проходить інформаційна кампанія щодо протидії торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції.

Ініціатива реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства юстиції Швеції.

Формат кампанії передбачає зовнішнє брендування громадського транспорту та потягу Інтерсіті, а також додаткове розміщення соціальної реклами всередині брендованих транспортних засобів та на зупинках.

Сьогодні БО «Світло надії», як виконавський партнер МОМ, запустила м.Полтаві брендований автобус, який протягом шести місяців курсуватиме за маршрутом №29 Горбанівка-Яківці.

Також участь у заході взяли представники Міжнародного організації з міграції, Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації; Управління патрульної поліції в Полтавській області; Управління міграційної поліції ГУ НП у Полтавській області та інші.

Для мешканців міста за участі волонтерів проведено інформаційну кампанію, зокрема щодо можливості звернутись на безкоштовну конфіденційну гарячу лінію 527.

Перейти до вмісту