Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Впродовж двох днів Володимир Зеленський перебував на Полтавщині

Впродовж двох днів Володимир Зеленський перебував на Полтавщині

Протягом 5 – 6 березня Президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою перебував на Полтавщині.

Візит розпочав з Кобеляцького району.  А саме з огляду будівництві обходу Кобеляк (мостовий перехід через річку Ворскла) при реконструкції дороги Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

На короткому брифінгу для журналістів відповідаючи на питання про “незакриті” посади у Кабміні він розповів, що ” консультації тривають”.

“Щодо посади першого віце-прем’єра, промисловості, економіки та незакритих вакансій потрібне виважене рішення”, – заявив Володимир Зеленський.

Володимиру Зеленському презентували проєкти “Великого будівництва” області.

Зустрівся Президент у Нових Санжарах з евакуйованими з Китаю, для яких 5 березня збіг термін перебування в обсервації. Зустрічали їх і родичі.

Під час брифінгу Президент позитивно оцінив роботу голови Полтавської ОДА. В.о. керівника Медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” Олександр Блінов повідомив, що працівників медцентру преміюють.

У Полтаві Володимир Зеленський зустрівся з представниками малого та середнього бізнесу. Потім з полтавцями, а ввечері відбулася зустріч з послами G7 та ЄС.

Ознайомився Президент і з ходом реконструкції Полтавської обласної клінічної лікарні.

“Я хотів би сам побачити, на прикладі Полтавської області, як іде медична реформа. Мені здається, що все, м’яко кажучи, виглядає дуже непогано. Проходять ремонти відділень, встановлюється сучасна техніка,задоволені лікарі та керівництво лікарні. А найголовніше, що задоволені пацієнти. Полтавщина є пілотним прикладом медичної реформи”, – сказав Володимир Зеленський під час пресбрифінгу у Полтаві.

Та додав, що ставить амбітні завдання: за 4 роки відремонтувати всі дороги в Україні. Будуємо відразу в усіх областях.

У Кременчуці побував Президент на Крюківському вагоноремонтному заводі, де пообіцяв працівникам надати держзамовлення.

Завершив візит на Полтавщину Володимир Зеленський оглядом Кременчуцького автомобільного заводу (КрАЗ), де запропонував керівнику підприємства скористатися державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

 

Перейти до вмісту