Refresh

This website np.pl.ua/2019/05/na-knyzhkoviy-vystavtsi-u-poltavi-vidkryly-bilorus-ku-rezydentsiiu-ta-prezentuvaly-tematychnu-poshtovu-marku-foto-video/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

На книжковій виставці у Полтаві відкрили Білоруську резиденцію та презентували тематичну поштову марку (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 23 травня, у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П.Котляревського відкрили ІІ Універсальну книжкову виставку-ярмарок “ПОШУК” (Полтавська оаза шанувальників української книги).

Як ми раніше повідомляли, на заході презентували унікальне єдине у світі видання “Енеїди” 1809 року з автографом Івана Котляревського.

Також, під час виставки, у бібліотеці відкрили Білоруську резиденцію. А з нагоди участі Республіки Білорусь, як почесного експонента виставки-ярмарку «ПОШУК», презентували тематичну поштову марку.

Начальник управління видавничої та поліграфічної діяльності Міністерства інформації Республіки Білорусь Олена Павлова зачитала звернення Міністра інформації Республіки Білорусь Олександра Карлюкевича, привітала всіх із початком роботи виставки-ярмарку та разом з іншими представниками делегації розповіла про книги, які презентують.

– На ІІ універсальній книжковій виставці-ярмарку “ПОШУК” працює майданчик видавництва “Народная асвета” Республіки Білорусь. На ятках – дитяча та навчальна література. Ми вперше у Полтаві. Дякуємо організаторам за запрошення. Хочемо познайомити полтавців із білоруською літературою. Насамперед, це підручники для середньої та корекційної шкіл. Також книги для вишів. Минулого року ми брали участь у львівському Форумі видавців. Знайшли багато партнерів. Сподіваємося, що в Полтаві також знайдемо чимало однодумців, видавців, бібліотекарів, які з нами співпрацюватимуть. Адже обмін досвідом – це завжди корисно”, – розповіла директор видавництва “Народная асвета” Вікторія Калістратова. 

 

Перейти до вмісту