Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/yak-onovyty-oblikovi-dani-viyskovozobov-iazanym-u-tsnap/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

Як оновити облікові дані військовозобов’язаним у ЦНАП

Як оновити облікові дані військовозобов’язаним у ЦНАП

Сьогодні набув чинності закон про мобілізацію, тож військовозобов’язані українці віком 18–60 років протягом 60 днів мають оновити облікові дані.

Більше про це розповіли у Міністерстві цифрової трансформації України.

Як це працює

Військовозобовʼязаний українець чи українка приходить до ЦНАПу — надає актуальні дані про себе та підтверджує їх – адміністратор вносить дані в електронну систему — інформація автоматично підтягується в Оберіг — заявник отримує витяг з печаткою і підписом адміністратора ЦНАПу про актуалізацію даних.

«Навіть якщо ви не маєте військового квитка, багато років не були у військкоматі або з певних причин не оновлювали дані в ТЦК, зробіть це в ЦНАПі. Так ви виконаєте норму закону та убезпечите себе від штрафу. Навчили працювати з електронною платформою 8 300+ адміністраторів ЦНАПів: провели онлайн-тренінги, надали інструкції та відеогайди. Від сьогодні адміністратори поступово отримують доступ до електронного функціоналу», – йдеться у повідомленні.

Детальна інструкція — на інфографіці.

 

Перейти до вмісту