Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/u-novosanzharskiy-hromadi-dlia-ditey-provely-navchannia-u-mobilnomu-klasi-bezpeky/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Новосанжарській громаді для дітей провели навчання у мобільному класі безпеки

У Новосанжарській громаді для дітей провели навчання у мобільному класі безпеки

Чергова зупинка класу безпеки відбулася на території Кунцевської, Малокобелячківської гімназіях та Великокобелячківського закладу загальної середньої освіти Новосанжарської громади Полтавського району.

Про це розповіли у ГУ НП в Полтавській області.

Дітей навчали правил дорожнього руху, мінній безпеці, правильній поведінці у публічних місцях та поблизу водойм.

Інтерактивні заняття з безпеки дорожнього руху провела інспекторка ювенальної превенції Ульяна Штомпель. Поліцейська пояснила основні правила дорожнього руху та правила безпечної поведінки біля доріг.

Також інспекторка розповіла про дорожні знаки для пішоходів, роз’яснила, де правильно перетинати проїзну частину та наголосила на важливості використання на одязі, портфелях і сумках світловідбивних елементів, аби бути помітними для водіїв у темний час доби. Крім того, інспекторка акцентувала на безпечній поведінці дітей під час перебування в школі, публічних місцях та вдома.

Перейти до вмісту