Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/u-modulnomu-mistechku-poltavy-oblashtuvaly-trenazhernu-zalu-dlia-pereselentsiv/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У модульному містечку Полтави облаштували тренажерну залу для переселенців

У модульному містечку Полтави облаштували тренажерну залу для переселенців

Нині у модульному містечку проживає 220 переселенців. Щоб процес адаптації та соціалізації ВПО проходив швидко та збалансовано у ньому облаштували тренажерну залу.

Про це розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

У модульному містечку облаштували тренажерну залу для переселенців

Нині у модульному містечку проживає 220 переселенців. Щоб процес адаптації та соціалізації ВПО проходив швидко та збалансовано у ньому облаштували тренажерну залу. Про це розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Співпрацюємо з міжнародними партнерами задля підтримки людей, які знайшли прихисток на Полтавщині. У модульному містечку для ВПО облаштували тренажерну залу. Відтепер у зручний для себе час люди безплатно можуть займатися на тренажерах. Обладнання надала Міжнародна організація з міграції, – сказав Філіп Пронін. – Вдячні нашим партнерам за постійну підтримку. Продовжуємо дбати про те, щоб процес адаптації та соціалізації ВПО відбувався швидко. Щоб люди проживали у комфортних умовах».

Відтепер мешканці модульного містечка в зручний для себе час займаються безкоштовно спортом.

«Я вже казала дівчатам, що давайте запишемося в якийсь спортзал, а тут привезли тренажери. Так добре. Ми десь о 15:00 приходимо через день і займаємося годинку. Дуже зручно: прийшов, обрав тренажер, який тобі до вподоби, позаймався», – розповідає мешканка модульного містечка Людмила Кудельська.

Переселенці мають можливість займатися на кардіотренажерах, силових тренажерах та тренажерах для роботи з власною вагою.

«Кімната відкрита цілодобово. Кожен охочий може прийти у будь-який час та позайматися спортом. Це урізноманітнило дозвілля мешканців. Приходять і діти, і молодь, і люди літнього віку», – говорить комендант модульного містечка Володимир Іваненко.

Мешканець модульного містечка Роман Кудельський розповів, що йому подобається займатися на біговій доріжці та з гантелями й штангою, бо вони допомагають тренувати м’язи рук і ніг.

Перейти до вмісту