Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/uchni-himnazii-18-doluchylysia-do-tematychnoho-zakhodu-v-bibliotetsi-honchara-prysviachenoho-dniu-ukrainskoho-dobrovoltsia/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Огляди та Блоги Суспільство 

Учні гімназії №18 долучилися до тематичного заходу в бібліотеці Гончара, присвяченого Дню українського добровольця.

Учні гімназії №18 долучилися до тематичного заходу в бібліотеці Гончара, присвяченого Дню українського добровольця.

14 березня старшокласники гімназії №18 взяли участь у тематичному альбомі «Вони для нас виборюють життя», який відбувся у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара, і був присвячений Дню українськогодобровольця, та дізналися про те, коли і чому започаткували його відзначення. Вдало підібрані відеоматеріали, документальна інформація, пісні та вірші, присвячені подвигу добровольців, сприяли зміцненню патріотичного духу підлітків. Захід поєднав у собі елементи національного, історичного, патріотичного та естетичного виховання. 

У бібліотеці Гончара завжди цікаво та пізнавальнопроходять зустрічі, приурочені до знаменних дат сьогодення та героїчної історії України.

 

 

 

 


 

Перейти до вмісту