Ви тут:
Культура Суспільство 

Співачка Riya випустила ліричну баладу для весільного танцю

Українська інді-поп співачка Riya презентує найромантичнішу пісню цієї осені – «Під плащем». Ця музична історія увійде до другого повноформатного музичного альбому співаки – члена журі онлайн Євробачення 2020.

«Під плащем» – Це пісня, під яку хочеться зізнаватись у коханні й робити пропозицію. Осіння балада, яка окутує своїм затишком і ніжністю, наче м’якенький плед. Пісня, під яку наречені танцюватимуть свій перший весільний танець.

«Так звучить моя осінь. Я співаю про свої історії. І в цій пісні закладений лейтмотив мого життя – кохання. Я хочу, щоб моя пісня нагадала кожному його любов, дорогих людей, найтепліші спогади й мрії», – коментує співачка.

Riya створила дві версії цієї пісні. Одна більш об’ємна, інша – камерна. Проте, обидві версії залишаються надзвичайно інтимними для співачки. Акустична версія пісні була створена в тандемі з ізраїльським музикантом Emil Khachaturian. Саундпродюсером синглу, вже традиційно став Alexander Don, з яким Riya розпочала свій новий творчий етап, вже успішно презентувавши сингли “Застигну” та “Листи”.

«Пісню я написала минулого вересня і забула за неї. Поки не познайомилась із талановитим гітаристом з Ізраїлю Емілем і він запропонував створити щось спільне – мінімалістичне і ніжне. Потрібно було вибрати якусь із моїх пісень, яка ідеально поєднається з акустичною гітарою. Я згадала про «Під плащем». Вона ніби була створена спеціально під гітарний супровід Еміля», – розповідає Riya.

Співачка створює свої пісні сама і сама ж займається їхніми візуалізаціями й продюсуванням.

Перейти до вмісту