Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Велике будівництво”: ремонтні роботи у Мартинівській школі завершили на 80%

Завершують реконструкцію будівлі з комплексною термомодернізацією та створенням нового освітнього простору опорного закладу Мартинівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, що у Карлівському районі.

Зараз тут оновлюють три навчальні кабінети, бібліотеку, учительську та їдальню, утеплюють фасад, вже утеплили покрівлю. Найближчим часом кабінети отримають сучасну техніку. Будівля відремонтована вже на 80%.

“Мартинівська ЗОШ у Карлівському районі – один з ключових освітніх об’єктів програми «Велике будівництво». У цій школі навчається майже двісті учнів із п’яти сіл. Понад пів сотні років тут жодного разу не робили капітальний ремонт. І цьогоріч ми виправляємо цю ситуацію”, – написав у Telegram-каналі Олег Синєгубов.

За інформацією Карлівської райдержадміністрації, загальна кошторисна вартість становить 13 мільйонів 633 тисяч гривень. На співфінансування проекту 20,8% коштів виділено з районного бюджету та бюджету Мартинівської сільської ради, решта коштів на реалізацію проекту спрямовано з Державного фонду регіонального розвитку. 

Нагадаємо, 15 вересня Олег Синєгубов відвідав Машівський та Карлівський райони. Зокрема, він перевірив якість ремонту дороги “Машівка-Карлівка”. Також оглянув приймальне та поліклінічне відділення Карлівської ЦРЛ.

Перейти до вмісту