Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Через коронавірус у вчительки на Полтавщині ліцей закрили на карантин

Вчителька Покровськобагачанського ліцею, що у Хорольському районі на Полтавщині, захворіла на COVID-19. Через це весь навчальний заклад закрили на карантин.

Випадок захворювання на коронавірус “Новинам Полтавщини” підтвердила директор закладу Лідія Ситнікова.

Цю вчительку з 1 вересня ізолювали, поклали в інфекційне відділення Лубенської лікарні. Підтвердження на коронавірус надійшло 5 вересня. Я про це дізналась того ж дня близько 16-ї години. Зараз у навчальному закладі проводять повну дезінфекцію”, – розповіла Лідія Ситнікова.

Нині ж навчальний заклад, а це 34 працівники та 177 учнів, перевели на дистанційне навчання. Карантин у ліцеї триватиме до 14 вересня.

Нагадаємо, на карантин через випадки захворювання на коронавірус як серед учителів, так і серед учнів, в Україні вже закрили школи й дитсадки на Миколаївщині, Вінниччині, Тернопільщині, Запорізькій області, Києві.

У Міністерстві освіти раніше повідомляли: якщо на COVID-19 захворів учитель або працівник закладу освіти, працівники, які перебували в контакті з хворою особою, не виходять на роботу та невідкладно звертаються за медичною допомогою

Перейти до вмісту