Refresh

This website np.pl.ua/2015/10/u-poltavi-zatrymaly-pidozryuvanoho-u-zaminuvanni-rajviddilu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві затримали підозрюваного у “замінуванні” райвідділу

Працівники Полтавського міського управління міліції та Київського районного відділу міліції затримали 34-річного чоловіка, який підозрюється у неправдивому повідомленні про замінування райвідділу. Свою вину чоловік визнав та пояснив, що був п’яним і вирішив просто пожартувати, повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Нагадаємо, 22-го вересня невідомий чоловік телефоном повідомив про замінуванняКиївського райвідділу міліції Полтави.

«Я знайшов SIM-карту, вставив її у телефон  та подзвонив на 102, – розповів міліціонерам затриманий мешканець селища Івонченці, що в Київському районі Полтави. – Я сказав, що райвідділ заміновано. Після цього вийняв «сімку», поламав її та викинув. Думав, що в такому випадку мене ніколи не знайдуть».

За фактом повідомлення про замінування правоохоронцями розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Відповідно до санкції даної статті полтавцю тепер загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Окрім цього, зловмиснику прийдеться компенсувати державі вартість виїзду та роботи на місці події усіх екстренно-рятувальних служб.

Перейти до вмісту