Refresh

This website np.pl.ua/2024/05/u-hadiatskomu-fakhovomu-koledzhi-vidbuvsia-rozpodil-vypusknykiv-na-pershi-robochi-mistsia/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гадяцькому фаховому коледжі відбувся розподіл випускників на перші робочі місця

У Гадяцькому фаховому коледжі відбувся розподіл випускників на перші робочі місця

16 травня провели випускний вечір та розподіл випускників Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П. Котляревського на перші робочі місця до закладів культури, мистецтва, освіти Полтавської області.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Привітали молодих фахівців із вагомою подією в житті заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Антон Чубенко, директор Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА Ірина Удовиченко, директор Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв імені І.П.Котляревського Анатолій Насменчук, викладачі закладу. Розподіл відбувся під гаслом: «Моя професія – мій вибір, мій успіх».

«Стовідсоткове направлення на робочі місця студентів-випускників вкотре підтвердило високу якість підготовки та потребу в професійних кадрах для закладів культури та освіти Полтавщини, – зауважив Антон Чубенко. – Реалізація молоді в нашій державі – це запорука майбутнього. І заклади освіти повинні функціонувати в тісній взаємодії з потенційними роботодавцями, щоб після закінчення навчання запропонувати випускнику перше робоче місце. Бажаю всім молодим фахівцям успіхів у подальшому професійному житті та творчої реалізації усупереч війні».

Нині коледж випускає 24 молодих фахівців для галузі культури і мистецтва за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр». Також цього дня у Гадяцькому фаховому коледжі культури і мистецтв імені І.П.Котляревського провели звіт творчих колективів та окремих виконавців спеціальності «хореографія».

Кожен із присутніх мав можливість залишити свій донат на потреби захисників, серед яких є й випускники спеціальності «хореографія».

«Повертайся живим!» – назва першої композиції звіту та наш потужний меседж усім тим, хто боронить українців від російських окупантів. У закладі провели й конкурсно-розважальну програму «Вишивані витівки», яку підготували студенти ІІІ курсу спеціальності «менеджмент соціокультурної діяльності». Захід, присвячений збереженню та популяризації традицій української вишивки, розпочали яскравим танцювальним флешмобом у виконанні студентів коледжу. Команди хлопців і дівчат змагалися в інтелектуальних, музичних, хореографічних і творчих конкурсах, демонструючи свої таланти і знання української вишиваної спадщини.

«Усім цим неймовірним емоціям, можливості працювати, навчати дітей ми завдячуємо нашим захисникам і захисницям, які в тривожний і страшний час війни невтомно боронять нас, наші традиції і нашу державу від тиранії ворога», – підкреслив Антон Чубенко.

Перейти до вмісту