Refresh

This website np.pl.ua/2023/10/u-reshetylivskiy-hromadi-poproshchalysia-z-26-richnym-zakhysnykom-ukrainy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Решетилівській громаді попрощалися з 26-річним захисником України

12 жовтня жителі Решетилівської громади прощалися з старшим солдатом Ярославом Щиголем, який загинув на війні з російськими окупантами.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Решетилівської міської ради.

Майже з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну, 27 лютого, Ярослав Щиголь став на захист України. Він виконував бойові завдання як водій-радіотелефоніст відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів. Життя воїна обірвалося 6 жовтня біля Авдіївки.

Чимало людей зібралося в селі Бакай – близькі, друзі, односельчани, вчителі, побратими та представники органу місцевого самоврядування, щоб гідно провести полеглого воїна в останню путь. Поховали Ярослава Ігоровича з усіма військовими почестями: під залпи пострілів військової варти та Державний Гімн України на сільському кладовищі.

фото: Facebook

Перейти до вмісту