Ви тут:
Спорт Суспільство 

“Кременчук” вдруге в чемпіонаті УХЛ переконливо переміг «Сокіл»

«Кременчук» впевнено переміг «Сокіл» на власному льоду і вийшов в одноосібні лідери 31 чемпіонату України.

Про це повідомляє Федерація хокею України.

Долю зустрічі визначила серія грубих помилок в обороні «Сокола» у стартовому відрізку гри. Відкрили рахунок господарі швидко, хоча мали нагоду зробити це ще раніше. Першу шайбу «Кременчук» провів після того, як Ілля Сенік за ворітьми на грані фолу (а, можливо, й поза ним) здійснив силовий прийом проти Вадима Мазура. Віталій Лялька підібрав шайбу і віддав передачу на Гліба Кривошапкіна. Той зі вбивчої позиції пробив під поперечину без шансів для Дмитра Кубрицького.

А ось у ситуації, коли «Кременчук» подвоїв перевагу, воротар не врятував «Сокіл». Але першу обіграти себе і вийти Кривошапкіну на ворота дав Іван Сисак. Після кидка Гліба Кубрицький наче й зафіксував шайбу, але випустив її, дозволивши Сеніку зіграти на добиванні.

До перерви Лялька закинув у ворота гостей втретє. Для «Сокола» то був болісний удар, на який тренерський штаб гостей відреагував заміною голкіперів. Савва Сердюк провів дві третини матчу надійно. Але здобуту в першій 20-хвилинці перевагу «Кременчук» майстерно втримав. «Сокіл» натомість має втішати той факт, що після 0:3 з «Кременчуком» у київському матчі цього разу вдалося забити у ворота головних конкурентів.
Наступний матч «Сокіл» проведе у четвер, 3 листопада, проти земляків з «Києва». «Кременчук» 2-3 листопада гратиме в Калуші проти «Дніпра» і «Легіона».

Перейти до вмісту