Refresh

This website np.pl.ua/2022/08/u-chornomu-mori-perebuvaiut-chotyry-rosiyski-korabli-z-raketamy-kalibr-vms-zsu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

У Чорному морі перебувають чотири російські кораблі з ракетами “Калібр”, – ВМС ЗСУ

У Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться чотири російські носії крилатих ракет “калібр”, загальний залп – 24 ракети.

Про це повідомили у Командуванні Військово-Морських Сил ЗС України.

Крім того, в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до 4 ворожих кораблів та катерів, у Середземному морі – 5 носіїв крилатих ракет “калібр”.

За добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Чорного моря – 8 суден, з них 2 судна продовжило рух у напрямку протоки Босфор; до Азовського моря – 38 суден, з них 9 суден рухалось з протоки Босфор; 

“рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря”, – наголосили у Командуванні.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту