Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині палії сухостою мають відпрацювати громадські роботи і сплатити штраф по 6150 грн кожен

На Полтавщині палії сухостою мають відпрацювати громадські роботи і сплатити штраф по 6150 грн кожен

Днями полтавські правоохоронці затримали сімох чоловіків за підпал сухостою. За це їм призначили громадські роботи та сплата штрафу у розмірі 6150 грн кожному.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. 

“Знайшлися чергові “добровольці” копати траншеї. Ми попереджали, але з першого разу не дійшло. Тепер “герої-палії” будуть застосовувати свої навички для оборони області. 15 діб громадських робіт, а також кожному штраф по 6150 грн”, – зазначив Дмитро Лунін.

Читайте також: На Полтавщині за добу ліквідували 24 пожежі на відкритій території: рятувальники закликають не палити суху траву 

Він поінформував, що за останні два дні в області зафіксовано 35 пожеж на відкритих територіях, майже 70 гектарів рослинності знищено.

“Ліквідовувати загоряння довелося 131 пожежнику, залучили 28 одиниць техніки. І це у воєнний час, коли рятувальникам Полтавщини разом із колегами доводиться розбирати в Харкові завали, витягати людей, гасити пожежі. Не треба додавати їм роботи! Палити сухостій заборонено!”, – наголосив Дмитро Лунін.

Нагадаємо, на Полтавщині правоохоронці попереджають населення про посилену відповідальність за випалювання сухої рослинності

Перейти до вмісту