Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубенській громаді вшанували полеглого бійця ООС Владислава Кучеренка

У Лубенській громаді вшанували полеглого захисника Владислава Кучеренка

27 вересня у селі Новаки вшановували пам’ять Владислава Кучеренка, який загинув сім років тому на Сході України.

Про це повідомили у Лубенській міськраді.

14 травня 2013 року Лубенсько-Оржицьким ОМВК Полтавської області юнак був призваний на строкову військову службу, яку проходив у в/ч А-0139 (м. Київ). 3 серпня 2014 року він підписує короткостроковий контракт на особливий період.

25 вересня 2014 року Владислав Кучеренко отримав тяжкі поранення під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО (район населеного пункту Ольховатка), перебуваючи в БТР-80, який здійснив наїзд на міну. Лікарям Артемівської лікарні, Харківського військового шпиталю врятувати життя героя не вдалось, від отриманих поранень 27 вересня він помер.

30 вересня Владислава Кучеренка поховано на Новаківському сільському цвинтарі з усіма військовими почестями. На фасаді Новаківської школи встановили меморіальну дошку.

Днями вшанували пам’ять полеглого Героя. На заході були присутні завідувач сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Андрій Осацький, начальник Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Михайло Осадчук, голова ветеранської організації учасників АТО/ОСС Олександр Клюшник, сільський староста Новаків Лариса Кісенко.

Фото: Лубенська міськрада

Перейти до вмісту