Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

За програмою “Велике будівництво” у Ромодані збудували сучасний шкільний спортзал

За програмою “Велике будівництво” добудували спортивний зал Ромоданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Будівлю спортзалу оглянув перший заступник голови ОДА Дмитро Лунін, повідомили в Полтавській облдержадміністрації.

Голова громади Олександр Верещака повідомив, що спортзал отримав дозвіл на експлуатацію, тож вже скоро там проходитимуть заняття. Залишилося лише провести благоустрій території навколо, адже будівельні роботи закінчили взимку.

“За ініціативи голови Полтавської облдержадміністрації спортзал у Ромодані був поданий на фінансування ДФРР і включений до програми “Велике будівництво”, що дало змогу оперативно добудувати об’єкт, який розпочали зводити ще в 2018 році,– розповів Дмитро Лунін. – Спортивний зал дуже великий, майже 700 квадратних метрів, сучасний. Тут гарні умови для відвідувачів та тренерів, із просторими роздягальнями, душовими кабінами. Також встановлена новітня система вентиляції та кондиціонування приміщення. Подібних спортивних залів мало, навіть міські школи не мають таких умов для занять фізкультурою”.

У Ромоданівській школі навчаються 247 учнів. Директор школи Тамара Чепурко розповіла, що раніше уроки фізкультури проводили на спортивному майданчику, а взимку – у пристосованому приміщенні. Тепер не лише учні зможуть повноцінно займатися спортом, а в позаурочний час і жителі громади.

Читайте також: “Велике будівництво”: у Решетилівській громаді добудовують спортивний зал

Проєкт реалізували завдяки фінансуванню з ДФРР та місцевого бюджету. Загальна кошторисна вартість – 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Миргороді перший заступник голови ОДА Дмитро Лунін оглянув хід реконструкції двох закладів освіти, які було збудовано в 1900 та 1907 роках. Йдеться про Центр естетичного виховання та приміщення школи № 1, в якій у подальшому буде діяти школа мистецтв.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту