Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В екопарку під Полтавою створили нову “резиденцію” для птахів

В екопарку в селі Каолівка, що неподалік Полтави, створили нове помешкання для пернатих. Вони вже облюбували свої нові “апартаменти”.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці екопарку.

“Резиденція” птахів становить близько 900 кв.м.( кожний вид утримується в окремих вольєрах). Відтепер фламінго, какаду, краксів та багато інших тваринок можна побачити цілий рік. У теплу пору року для птахів будуть доступні вуличні вольєри. Окрім пернатих, всередині будівлі мешкають пітон та варани.

“За минулий рік зоопарк дуже змінився. Ми намагаємося створити комфортні умови для наших тваринок і це в нас виходить, адже майже кожний вид розмножується. Зараз наші фахівці працюють над розведенням деяких видів птахів, що доволі складно зробити у неволі. Коли виникла ідея створення зоопарку, мало хто вірив у те, що в нас щось вийде і до нас будуть приїздити відвідувачі не тільки з Полтави, а й з інших міст України. Щиро дякуємо кожному нашому гостю! Ви даєте нам шанс розвиватися та йти вперед. В нас грандіозні плани щодо розширення зоопарку, тому ми будемо працювати у цьому напрямку”, – розповів власник зоопарку Віталій Ільченко. 

Перейти до вмісту