Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Кременчуцьких освітян привітали з професійним святом

Міський голова Кремнчука Віталій Малецький напередодні Дня працівників освіти привітав освітян Кременчука з професійним святом. У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційний формат святкувань змінено, урочистий захід, присвячений Дню учителя, було проведено з дотримання протиепідемічних вимог у приміщенні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Керівник міста наголосив, що на жаль, цього року не вдалося зібрати всіх, хто працює в навчальних закладах міста, засоби масової інформації, щоб широко відзначити роль освітян у житті кожної людини, обговорити питання розвитку освіти Кременчука. Втім, на це є об’єктивні причини. Наразі ми маємо багато прикладів того, що на коронавірусну інфекцію хворіють і педагоги, і учні. Тому перед нами стоїть спільне завдання – дотримуватися санітарної безпеки, захисти себе та оточуючих, роблячи все необхідне для попередження подальшого поширення COVID 2019.

Віталій Малецький відзначив вагому роль вчителя у вихованні підростаючого покоління, подякував педагогам міста за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю. Ви працюєте, віддаючись своїй справі на повну. Про це говорять успіхи ваших учнів, ваших випускників. Керівник міста продовжив, що завданням на найближчу перспективу є продовження роботи з покращення матеріально-технічної бази освітніх установ, бо від цього залежить комфорт роботи освітянина та комфорт навчання учнів, працюватимемо над тим, щоб організація навчально-виховного процесу відповідала і тим викликам часу, в яких ми наразі перебуваємо. «Давайте і надалі разом робити так, щоб кременчуцька освіта завжди була показовою», – наголосив Віталій Малецький.

Цього дня кращих представників освітянської ниви за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти та з нагоди свята було нагороджено почесними грамотами та подяками різних рівнів.

Перейти до вмісту