Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині державну атестацію дитячих закладів оздоровлення та відпочинку проведуть у 2021 році

У 2020 році було заплановано проведення державної атестації 14 дитячих закладів. Однак, у зв’язку з тим, що дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Полтавської області не надавали послуги з оздоровлення та відпочинку дітей у поточному році – виникла необхідність у перенесенні термінів проведення державної атестації на 2021 рік.

Про це повідомили у Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА.

“З метою здійснення державного контролю за діяльністю закладів оздоровлення та відпочинку законодавчо передбачено проведення їх державної атестації, порядок якої затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2009 № 426 „Про затвердження Порядку проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і присвоєння їм відповідних категорій” (зі змінами). Проведення державної атестації відбувається згідно Плану проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Полтавської області, який затверджується Полтавською обласною державною адміністрацією за погодженням із Міністерством соціальної політики України на п’ять років”, – йдеться у повідомленні.

Керівники/власники дитячих закладів оздоровлення та відпочинку можуть ознайомитись з Планом проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Полтавської області на 2021-2025 років у Департаменті освіти і науки облдержадміністрації.Контактна особа Оніщенко Владислава, +380997648883.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту