Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві завершилася перевірка транспорту, заявленого на конкурс перевізників

У Полтаві завершилася перевірка транспортних засобів, заявлених на конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Загалом перевірили близько 180 транспортних засобів.

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники відділу з питань транспортних перевезень та зв’язку виконавчого комітету Полтавської міської ради, фахівці КП «Центральна диспетчерська служба міських пасажирських перевезень», Національної поліції, регіонального сервісного центру, Укртрансбезпеки та громадськості, оглянули усю транспортну техніку. Зокрема, перевіряли наявність відповідних документів у водія (посвідчення, страховка тощо), стан технічного оснащення транспортного засобу, його зовнішній вигляд, засоби безпеки та терміни їх придатності.

Окрім цього, проводили бесіди з водіями та власниками автотранспорту щодо дотримання карантинних вимог та використання засобів дезінфекції. Окрему увагу звертали на наявність інформаційних повідомлень про дотримання маскового режиму.

У ході перевірки в автотранспортних засобах деяких перевізників були виявлені несправності. Тож працівники Патрульної поліції надали їм приписи, аби перевізники могли усунути ці недоліки та встигнути повторно пройти огляд.

Конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування відбудеться 27 серпня.

Як повідомляли раніше ОКІА “Новини Полтавщини”, у Полтаві продовжують перевіряти заявлений на конкурс громадський транспорт

Фото: Полтавська міськрада

Перейти до вмісту