Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Етноколорит Полтавщини: як відпочити в регіоні

У рамках проекту “Україна All inclusive” кореспонденти 1+1 проїхались кількома регіони України, аби показати можливості відпочинку в Україні в той час, коли кордони частково закриті, а в світі фіксують велику кількість інфікованих на COVID-19.

На всеукраїнському телеканалі показали і туристичну Полтавщину. Цей регіон вражає своїм етноколоритом –  тут можна знайти готелі-хутори, пожити у справжній українській хаті та зануритися у минуле, повідомляють у пресслужбі каналу.

“Життя в автентичній українській хаті – це не єдина розвага на Полтавщині. Тут можна відвідати музеї, етнофестивалі, взяти майстер-клас з гончарства чи кулінарії, відпочити на пляжі, покататися на велосипедах, покуштувати справжні українські вареники та страви за рецептами пращурів. А також навіть провести церемонію одруження за всіма українськими традиціями. А для тих, хто не хоче занурюватися у давнину, за 15 хвилин від Полтави знаходяться  сучасні готелі, аквапарк, мотузковий парк, басейн, спа, спортивні майданчики для дітей та дорослих, на кожному кроці – контактні зоопарки, велосипеди, коні та смачні вареники”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Відпустка на Полтавщині: де варто побувати

 

Перейти до вмісту