Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Про туристичну Полтавщину покажуть на всеукраїнському телеканалі

В ефірі ТСН на каналі 1+1 покажуть спецпроект про нові туристичні маршрути Україною.

Прем’єра спецпроекту “Україна All inclusive” відбудеться 15 червня о 19:30, пише Детектор медіа.

У рамках спецпроєкту вийде п’ять сюжетів, які підготували Мирослав Ганущак, Тетяна Штан, Марина Макущенко, Людмила Бадалян та Марія Шевченко. Редактором проєкту стала заступниця директора департаменту з нових форматів Ольга Кашпор, головною режисеркою – Олеся Коваленко.

«Наша команда у спецпроєкті “Україна All inclusive” відкриє невідому туристичну Україну. Ми намагалися знайти найрізноманітніші місця, щоб кожен обрав для себе найкращий варіант відпочинку – гори, море, гастротуризм, екстремальні чи медитативні розваги. Крім того, ми знайшли справді “інстаграмні” локації, щоб після відпустки залишилися не тільки яскраві враження, а у оригінальні фото у соцмережах»,  – розповіла Ольга Кашпор.

Під час зйомок спецпроєкту команда ТСН відвідала Херсонську, Полтавську, Закарпатську, Івано-Франківську та Тернопільську області.

«У форматі цікавого динамічного блогу журналісти покажуть варіанти відпочинку на різний гаманець та дадуть практичні поради, як дістатися туристичних локацій, де зупинитися, які найцікавіші розваги чекають дорослих та дітей, скуштують локальні страви за особливими рецептами», – йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

ФОТО: Апостроф

Перейти до вмісту