Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Податківці Полтавщини виписали 0,6 млн грн штрафів після перевірок закладів торгівлі підакцизною продукцією

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області, з початку 2020 року з метою контролю за дотриманням суб’єктами господарської діяльності норм та вимог чинного законодавства при здійсненні торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією та пальним здійснено 44 фактичні перевірки суб’єктів господарювання. Відповідно до матеріалів перевірок застосовано штрафні санкції на суму 0,6 млн гривень. 

У відповідності до чинного законодавства суб’єктам господарювання оформлено 964 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами (в тому числі 542 – алкогольними напоями та 422 – тютюновими виробами).

Станом на 01.04.2020 року на території області налічується 327 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та 1151 ліцензія на право зберігання пального.

В січні-березні поточного року у відповідності до поданих суб’єктами господарювання документів оформлено 17 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та 926 ліцензій на право зберігання пального.

Впродовж першого кварталу 2020 року згідно із вимогами Податкового кодексу України забезпечено виконання визначених завдань і функцій на 3 акцизних складах та 3 податкових постах, стосовно контролю за дотриманням установленого порядку виробництва, зберігання, відпуску спирту, горілки і лікеро-горілчаних виробів та цільовим використанням спирту.

Перейти до вмісту