Ви тут:
Спорт Суспільство 

Ліга Чемпіонів: несподівана осічка “Барси” та розгром “Челсі”

Ліга Чемпіонів: несподівана осічка “Барси” та розгром “Челсі”

Чвертьфінальний раунд набирає обертів.

Як повідомляє sport.ua, відразу після стартового свистка матчу “Наполі” – “Барселона” каталонці взяли м’яч під контроль. «Блаугранас» надавали колосальний тиск на захисні побудови суперників, при втраті м’яча одразу застосовуючи колективний відбір. Неаполитанцам було вкрай складно починати свої атаки, та й сконцентрувалися вони, в основному, на руйнуванні наступальних дій «блаугранас».

Неаполітанці вичікували і дочекалися свого шансу. Фірпо обрізався на своїй половині поля, а Зелінський швидко доставив м’яч Мертенс, який з лінії штрафного технічно відкрив рахунок в матчі. У час, що залишився до перерви час малюнок гри не змінився. «Блаугранас» контролювали м’яч, обступивши штрафну «Наполі», але не могли загострити ситуацію.

А на початку другої половини зустрічі господарів поля підстерігали неприємності. Несумісне з продовженням поєдинку ушкодження отримав Мертенс, якого вимушено замінив Аркадіуш Милик. Незабаром у каталонців, нарешті, пройшла фірмова комбінація: Бускетс передачею розрізав оборону суперників, Семеду виклав м’яч на ногу Грізманн, і форвард зрівняв цифри на табло — 1:1.

У паралельному матчі “Баварія” на виїзді розгромила “Челсі” 3:0. Авторами забитих м’ячів стали Серж Гнабри (дубль) та Роберт Левандовськи.

Перейти до вмісту