Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді презентували книгу лубенської поетеси та прозаїка “Росою серця”

У Миргороді презентували книгу лубенської поетеси та прозаїка “Росою серця”

У Миргородській міській публічній бібліотеці для дорослих  ім. Д. Гурамішвілі відбулася презентація книги лубенської поетеси та прозаїка Юлії Манойленко «Росою серця», яку відвідали студенти Університету III віку.

Книга «Росою серця» є сьомою збіркою поетеси. Це як народження ще однієї дитини, – поділилася авторка. За словами письменниці, до збірки увійшла поезія переважно духовного спрямування, пейзажна лірика та вірші про Україну, повідомляють у міській раді.

Письменниця відкрила завісу власного натхнення, яке вона черпає у довколишній природі, житті, любові до світу, а також читала вірші із нової збірки. Вона є зрілим майстром ліричного слова, поезія якої йде із серця й від душі.

Юлія Манойленко – відома на Полтавщині літераторка, випускниця Полтавського педагогічного університету імені В.Г.Короленка, нині працює науковим співробітником Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького.  Вона є лауреатом багатьох літературно- мистецьких та Всеукраїнських премій та членом Національної спілки письменників України з 2009 року, літературного об’єднання в Лубнах та Полтавської спілки літераторів.

 

Перейти до вмісту