Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Р Суспільство 

3,5 тисячі полтавських юніорів отримали дипломи про закінчення Бізнес-Школи ЮніорБанку

Вже не один рік ЮніорБанк навчає школярів Полтавщини азам фінансової грамоти. Тут школярі від 6 до 17 років вперше створюють власні презентації, навчаються як презентувати аудиторії свої ідеї, виступати публічно і успішно освоюють лідерські якості. Саме тут, у Бізнес-Школі ЮніорБанку діти навчаються планувати фінансові цілі, створювати супербюджети, аналізувати власний сімейний бюджет і навіть створюють та успішно захищають власні стартапи.

2 вересня в селі Потоки Кременчуцького району, що на Полтавщині, в таборі “Ерудит”, де зібралися школярі з усієї області на семінар-тренінг з підготовки проектів на Шкільний громадський бюджет Полтавської області, ЮніорБанк Полтавської філії ПриватБанку навчав майбутніх громадських діячів фінансовій грамоті та азам створення власних бізнес-проектів.

Нагадаємо, що Полтавське ГРУ ПриватБанку підписали меморандум з обласною радою про співпрацю та партнерство, лейтмотивом якого є реалізація та втілення в життя основних цілей обласної програми “Бюджету участі” Полтавської області на 2017-2020 роки.

“Результатом співпраці ПриватБанку та Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування мають бути креативні, яскраві проекти шкільного громадського бюджету, – розповідає Оксана Щербак, керівник ЮніорБанку Полтавської філії ПриватБанку. – І Бізнес-Школа ЮніорБанку, з її багаторічним досвідом тут як ніколи актуальна. З нами легко не лише навчитися голосувати за кращі проекти (тут наш Приват24 – як знахідка), з нами всі почнуть створювати власні бізнес-проекти. Цей тренінг запам’ятається не лише дітям, але й нам, дорослим. Непередавана енергетика усвідомлення причетності кожного учасника до створення майбутнього вражає, надає сил та окриляє. З такими дітками наше майбутнє в надійних руках!”

З початку нинішнього року 435 полтавських юніорів, які навчалися у Бізнес-Школі ЮніорБанку, успішно захистили власні стартапи та отримали сертифікати.

“В цілому у Бізнес-Школі ЮніорБанку Полтавської філії ПриватБанку навчалися та отримали дипломи майже 3,5 тисячі юніорів, – уточнює Оксана Іванівна, – це найбільша кількість випускників серед колег в Україні. Це наш найкращий результат і ми цим пишаємося!”

У вересні Бізнес-Школа ЮніорБанку змінила свій формат з offline на online. Тепер після нескладної реєстрації на сайті можна дистанційно пройти цикл тренінгів, перевірити свої знання у через тестування та отримати сертифікат про успішне завершення навчання.

Перейти до вмісту