Refresh

This website np.pl.ua/2019/07/vahony-avtobilevozy-ukrzaliznytsi-ts-oho-roku-perevezly-ponad-3-tysiachi-avtomobiliv/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

Вагони-автобілевози Укрзалізниці цього року перевезли понад 3 тисячі автомобілів

Від початку 2019 року у вагонах-автомобілевозах Укрзалізниця перевезла 3303 автомобілі. Цьогоріч послугу з перевезення автомобілів пасажири найчастіше замовляли в поїздах, які курсують на напрямках Дніпро — Львів, Дніпро — Київ та Львів — Харків.

Про це інформує прес-служба Укрзалізниці.

Українці оцінили зручність перевезень автівок автомобілевозами Укрзалізниці. Спеціальні вагони Укрзалізниці для перевезення машин дозволяють доправити автомобіль до місця призначення за будь-якої погоди швидко й безпечно та зберегти при цьому його технічний ресурс, а власнику автівки — комфортно відпочити в дорозі.

Подорожувати з автомобілем Укрзалізниця наразі пропонує пасажирам поїздів №79/80 Дніпро — Київ, №41/42 Дніпро — Львів, №63/64 Дніпро — Одеса, №29 Київ — Ужгород, №49/50 Київ — Львів, №113/115 Харків — Львів, №114/116 Львів — Харків, №7/8 Харків — Одеса. Окрім цього, у літній період вагони-автомобілевози також курсують у складі поїзду №11/12 Одеса — Львів.

Вартість перевезення автомобіля залежить від його ваги та дальності поїздки. Оформлення автомобілів та отримання після перевезення здійснюється щоденно в багажних відділеннях вокзалів з 08:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00. Перевезення автомобіля та оформлення проїзних документів для пасажирів, які супроводжують автомобіль, можливо оформити одночасно в обох напрямках. З додатковою інформацію щодо замовлення перевезення авто у вагоні-автомобілевозі можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.

Перейти до вмісту