Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Я закриваю цю сесію, усім дякую, – Олександр Біленький (ВІДЕО)

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький закрив пленарне засідання двадцять п’ятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання. 

Після тривалих обговорень, депутати так і не перейшли до розгляду питань порядку денного. 

Тож, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький подякував депутатам, які за його словами, мали намір плідно та конструктивно попрацювати, і закрив засідання сесії. 

– Я з повагою ставлюся до колег-депутатів, до людей, які приїхали на сесію, позицію яких ми спокійно вислухали. Дуже багато звинувачень лунає особисто на мою адресу із засобів масової інформації. Я про себе дізнався багато нового та цікавого, дуже дякую за таку просвітницьку діяльність. З приводу гучних зауважень щодо корупційної діяльності, кримінальної відповідальності і так далі. Важко доводити щось. Але, у мене в руках звіт Державної аудиторської служби за 2016-2018 роки з приводу перевірки роботи Полтавської обласної ради та адміністрації. У ньому є відповіді на усі запитання з приводу бюджетних коштів, і порушень Держаудитслужба не виявила. Хто не працює – той не робить помилок. Ми  з вами працюємо. Так, робимо помилки, можливо рухаємося у неправильному напрямку, але нам завжди вистачає мужності визнати, що наші помилки – це все робота. У роботі пізнаються друзі, пізнаються недруги, товариші, ситуативні партнери. За ці 3 роки я знайшов 83 депутата, з якими завжди приємно працювати, бо вони підтримують одне одного. І я планую так робити весь період поки наша каденція буде працювати, поки мені відведено працювати головою обласної ради. Я буду працювати так, як працював до сих пір і підставлятиму плече будь-якому колезі. Зараз мене звинувачують за те, що я заступився за людину, за голову бюджетної комісії Миколу Бондаря, я робитиму це і надалі, бо я вважаю, що таким способом змінювати людей неможливо. Немає ніяких тимчасово виконуючих обов’язки і не буде, при мені так точно. Я дякую за вашу позицію, за те, що ви сьогодні приїхали, я закриваю цю сесію, я не хочу балагану. Полтавська обласна рада – єдина, яка працює злагоджено і ця злагодженість у подальшому залежатиме від нас з вами. Дякую, усім успіхів, – сказав Олександр Біленький.

Про проведення чергового засідання – повідомляють пізніше.

Читайте також: сесія Полтавської обласної ради під загрозою зриву (ФОТО)

Засідання сесії Полтавської обласної ради (наживо)

Депутати Полтавської обласної ради підготувалт вимоги до голови (ВІДЕО)

Коментар голови Полтавської обласної ради після наради з головами фракцій

Як проходить сесія Полтавської облради: моменти у фото

https://www.facebook.com/np.pl.ua/videos/430689630839669/?notif_id=1556867173852084&notif_t=live_video_explicit

Перейти до вмісту