Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Семенівщині жінка напала на односельчанку, яка перебувала на дитячому майданчику

Днями у селі Тарасівка Семенівського району від нападу «психічно неврівноваженої» (за словами місцевих) односельчанки постраждала молода мама, котра відпочивала на місцевому дитячому майданчику разом зі своїми маленькими дітьми.

“Сусідка накинулася на жінку прямісінько посеред білого дня, коли та бавилася з малечею на гойдалках, і нанесла їй легкі тілесні ушкодження. Після бійки потерпілу було госпіталізовано до лікарні з підозрою на струс головного мозку”, – йдеться у повідомленні Голосу Громади.

Причину нападу досі не встановлено.

Місцеві жителі розповідають, що це вже не перший прикрий випадок, який трапляється за участю цієї особи. Як з’ясувалося, жінка й раніше без будь-якої причини нападала на своїх односельців, у тому числі — і на потерпілу. Більше того, вона кидається навіть на дітей із гострими предметами. Мешканці села неодноразово зверталися до поліції та свого вуличного депутата з проханням вирішити цю проблему, адже ця жінка становить неабияку загрозу для оточуючих.

За фактом вчинення злочину порушено кримінальне провадження за ст. 125 ч. 1 (умисне легке тілесне ушкодження — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року).

Наразі справу передано до суду й ведеться досудове розслідування. Лише після проведення судово-психіатричної експертизи обвинувачуваній буде призначену відповідну міру покарання.

Перейти до вмісту