Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вчителів Горішніх Плавнів привітали з професійним святом

Вчителів Горішніх Плавнів привітали з професійним святом

Учора в Палаці культури і творчості привітали з професійним святом працівників сфери освіти міста.

З вітальною промовою виступив народний депутат України Костянтин Жеваго сказавши про те, що День працівників освіти в певній мірі є його сімейним святом, оскільки його мати працювала вчителем початкових класів, а дружина вже 20 років викладає в Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана, є доцентом, професором.

«Ви саме ті люди, які сіють розумне, добре і вічне. І нехай так буде завжди», – сказав пан Жеваго, звертаючись до винуватців торжества. Народний депутат також запевнив, що підтримка навчальних закладів міста продовжиться і надалі.

В ході заходу міський голова Дмитро Биков сказав про те, що в цьому році на оснащення навчального процесу та матеріально-технічної бази, виконання реконструкції та капітальних ремонтів, реалізацію інноваційних проектів установам системи освіти з міської казни та Благодійного фонду Полтавського ГЗК було направлено близько 20 млн грн.

За високий професіоналізм та успіхи в підготовці учнів до державної підсумкової атестації в форматі ЗНО заслуженим педагогам оголосили подяку міського голови.

Завершився святковий вечір концертом народного артиста України Ніколо Петраша.

Перейти до вмісту