Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У рамках проекту Світового банку, на Полтавщині відбулось відкриття тендерних пропозицій

У рамках проекту Світового банку, на Полтавщині відбулось відкриття тендерних пропозицій

Учора у Департаменті охорони здоров’я Полтавської ОДА відбулося публічне розкриття тендерних пропозицій, поданих на Міжнародні Конкурсні Торги згідно з планом закупівель за номером  ІСВ 7.1.4 «Автомобілі для збору аналізів (35 авт.), пересувні амбулаторії (7 авт.)».

Торги проводили у рамках проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» субпроекту «Запровадження інноваційної моделі системи надання послуг хворим на гіпертонію у Полтавській області».

У процедурі розкриття тендерних пропозицій взяли участь члени комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг, керівники обласних лікувально-профілактичних закладів, представники фірм, які подали тендерні пропозиції та неурядових організацій. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

До участі в Міжнародних Конкурсних Торгах свої пропозиції подали дві фірми. Під час розгляду яких консультанти із закупівель групи управління субпроектом Анатолій Митринюк та Олена Алєксандрова перевірили наявність усіх необхідних документів, а також оголосили запропоновану ціну по кожному із лотів. Зазначену інформацію внесено до протоколу розкриття пропозицій конкурсних торгів, який підписано головою, секретарем, членами тендерного комітету  та учасниками,  які взяли участь у процедурі розкриття пропозицій конкурсних торгів.

У визначений термін буде прийнято рішення та оголошено результати процедури тендеру.

Перейти до вмісту