Ви тут:
Кримінал Полтавщина Пригоди Суспільство 

У Кременчуці поліція затримала групу викрадачів авто (ФОТО)

У Кременчуці поліція затримала групу викрадачів авто (ФОТО)

pm753image001

На початку лютого до Кременчуцького районного відділення поліції звернувся 32-річний чоловік та повідомив про те, що в селі Садки викрадено автомобіль «Subaru Outbak».

Як повідомили у ГУ НП у Полтавській області, цього ж дня легковик заявника знайшли в лісопосадці, на окраїні Кременчука, без коліс та без речей, що знаходилися в салоні автомобіля. За інформацією заявника, загальна сума збитків, завданих незаконними діями, перевищує 30 тисяч гривень.

Після реалізації комплексу оперативно-розшукових було затримано групу осіб, серед яких 22-річний таксист та двоє 19-річних юнаків, усі – мешканці Кременчука.

Як повідомив начальник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар, встановлено, що таксист, під час виконання замовлення підвозив заявника до одного із населених пунктів Кременчуцького району, і звернув увагу на «Subaru», припаркований біля його будинку. Через деякий час 22-річний чоловік разом із двома спільниками повернулися, викрали авто, а через кілька годин покинули його розукомплектованим у лісопосадці.

За фактом розпочато кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та частиною 2 статті 289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

pm653image002

pm494image003

Перейти до вмісту