Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів у Лубнах пройшов концерт гурту «Контингент» (ФОТО)

До Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів у Лубнах пройшов концерт гурту «Контингент» (ФОТО)

6-pol_4320

З нагоди 26-ої річниці виведення військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав у кіноконцертному залі «Київська Русь» відбувся концерт гурту «Контингент».  Про це повідомили у Лубенській міській раді.

 Концерт розпочався піснями з ранніх альбомів гурту, на радість публіці прозвучали вже добре знайомі тематичні пісні, такі як «Афганістан», «Отаман», «Вперед побратими».

Міський голова Олександр Грицаєнко відзначив високий рівень виконавської майстерності гурту, вручив керівникові “Контингента” Костянтину Авсєєвичу Почесну грамоту Полтавської обласної ради.

5-pol_4242

Особливий відгук у публіки отримала пісня «Зеленая фуражка». На завершення прозвучала пісня «Віват»,  під яку глядачі підспівували, стоячи. Перлиною святкового вечора, безумовно, були тематичні та патріотичні вірші у виконанні Костянтина Авсєєвича. Під час концерту прозвучали пісні, що підтримали дух військовослужбоців, які на даний час захищають кордони нашої країни.

 Озвучення та освітлення концерту було забезпечено  на належному рівні, а для відвідувачів створена затишна атмосфера. Солісти гурту  з головою, як кажуть, занурились  у творчий процес. Захвату від їхнього виступу просто не було меж. Концерт гурту минув під супровід гучних аплодисментів глядачів.

3-pol_4260

7-pol_4308

8-pol_4250

2-pol_4332

Перейти до вмісту