Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Сорочинський ярмарок пустять додаткові автобуси

Під час проведення Сорочинського ярмарку пустять додаткові автобуси за маршрутом: м. Миргород – с. Великі Сорочинці, які будуть працювати з інтервалом у 15-30 хв., починаючи з 6.00 години ранку до 1.00 години ночі.

Про це на апаратній нараді в голови ОДА повідомив заступник начальника управління інфраструктури та туризму , начальник відділу транспорту і зв’язку Сергій Марчишинець.

“Також ми розмістимо довідкову інформацію про ярмарок. Максимально насичуватимемо інформаційне середовище, щоб люди були максимально поінформовані про цей захід та могла туди дістатися”, – сказав Марчишинець.

Крім того, за його словами з м. Полтави до с. Великі Сорочинці та у зворотному напрямку ходитимуть щоденні додаткові рейси автобусів (починаючи з 6.00 години ранку) з автостанцій: Полтава-1 – 8, Полтава-3 – 7.

Також до с. Великі Сорочинці та у зворотному напрямку будуть організовані рейси з м. Лохвиці, м. Лубен, м. Гадяча, м. Глобиного, м. Зінькова, м. Кременчука, смт Семенівки, cмт Нових Санжар, м. Хорола, смт Шишак, смт Великої Багачки.

Передбачено й 15 пасажирських потягів, які відправляються зі станції Полтава-Київська. Крім цього, щоденно буде здійснюватися перевезення пасажирів, які бажають відвідати Сорочинський ярмарок, 8 електропотягами приміського сполучення в напрямку станції Миргород та у зворотньому напрямку.

Перейти до вмісту