Ви тут:

Кременчуцьке міське управління юстиції шукає адвокатів

 Оголошення
про проведення конкурсу адвокатів,які залучаються до
надання безоплатної вторинної правової допомоги,
у Полтавській області

На виконання наказу Міністерства юстиції України від 06 лютого 2015 року № 44/7 «Про проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги», Кременчуцьке міське управління юстиції повідомляє про проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, у Полтавській області.

Претенденти, які пройшли конкурсний відбір, залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.01.2012 № 8.

Відповідно до Порядку і умов проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 року № 1362, претенденти, які виявили намір взяти участь у конкурсі, повинні відповідати таким вимогам щодо їх професійного рівня:

– наявність свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю;
– знання нормативно-правових актів у сфері захисту прав людини;
– знання норм процесуального та матеріального права;
– знання та дотримання правил адвокатської етики;
– вміння складати процесуальні заяви, скарги та інші документи правового характеру;
– вміння працювати з правовими базами даних;
– володіння державною мовою (володіння англійською мовою та/або мовами національних меншин, які на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці становлять значну частку населення, є перевагою);
– досвід роботи (є перевагою).

Для участі у конкурсі необхідно особисто подати за встановленою Міністерством юстиції формою заяву разом з такими документами:
– копіями паспорта громадянина України, облікової картки платника податків, свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, трудової книжки, документів про освіту;
– біографічною довідкою та анкетою за встановленою Міністерством юстиції формою, а також мотиваційним листом (до 500 слів), у довільній формі за підписом претендента.

Увага! Зразки заяви, біографічної довідки та анкети розміщено на офіційному веб-сайті Координаційного центру з надання правової допомоги.

Конкурс проводиться у три етапи:

– перший етап – розгляд документів, поданих претендентами (23-25 березня 2015 року) у приміщенні Головного управління юстиції у Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45
– другий етап – письмове тестування претендентів (28 березня 2015 року з 11.00 до 13.15 год. у приміщенні Головного управління юстиції у Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45;
– третій етап – співбесіда з претендентами (1 квітня 2015 року) у приміщенні Головного управління юстиції у Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45.

Заяви та документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються до 16 березня 2015 року Головним управлінням юстиції у Полтавській області та Кременчуцьким міським управлінням юстиції.

Перейти до вмісту