Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Полтаві відбувся турнір з баскетболу присвячений пам’яті Євгена В’язовченка

У Полтаві відбувся турнір з баскетболу присвячений пам’яті Євгена В’язовченка

Днями на спортивній базі Полтавського професійного ліцею пройшов традиційний турнір з баскетболу серед жіночих команд присвячений пам’яті колишнього випускника, воїна-інтернаціоналіста Євгена В’язовченка. Змагання відбулись за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.

У турнірі взяли участь команди з навчальних закладів міста – Полтавського університету економіки та торгівлі та Української медичної стоматологічної академії – Комунального закладу ПСДЮШОР №2, збірна команда села Воскобійники Шишацького району та господарі – команда ППЛ.

Перемогу здобули баскетболістки Воскобійницької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Шишацької селищної ради, на другому місці команда Полтавського університету економіки і торгівлі, на третьому – Полтавської української медичної стоматологічної академії. Призери та переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами від організаторів змагань.

Окрім цього, були нагороджені переможці і в окремих номінація та конкурсах. Отже, у конкурсі штрафних кидків перемогу здобула Ярич Христина (ПУЕТ), у конкурсі 3х очкових кидків – Веретельнікова Анастасія (ПУЕТ), кращим захисником стала представниця команди УМСА Тіщенко Ірина, а кращим нападником – Лагода Валентина (збірна команда с. Воскобійники).

Також, на ігри були запрошені воїни-інтернаціоналісти, серед яких голова ГО ветеранів Афганістану учасників бойових дій воїнів-інтернаціоналістів Подільського району Полтави – В’ячеслав Святецький, які нагородили всі команди солодкими призами, баскетбольними м’ячами, а кращих гравців – статуетками.

Перейти до вмісту