Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном (трансляцію завершено)

Засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном (трансляцію завершено)

13 лютого о 13-00 в к. 422 обласної ради відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном. До порядку денного включено наступні питання:

1. Про внесення змін до Програми підтримки населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Полтавської області для виконання заходів з енергозбереження на 2015-2020 роки.

2. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки ПОКП «Аеропорт-Полтава» на 2017 – 2020 роки.

3.Про зміни до обласного бюджету на 2017 рік.

4.Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік.

5. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

6.Про внесення змін до рішення сьомої сесії обласної ради сьомого скликання від 14 червня 2016 року № 141 «Про надання згоди ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» на передачу майна під заставу Миргородській міській раді».

7.Про перейменування Полтавського обласного комунального підприємства «Аеропорт Полтава» в Полтавське обласне комунальне підприємство  «Полтавський аеропорт ім. Івана  Мазепи».

8.Про результати засідання конкурсної комісії на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад області.

9.Звернення про укладення договорів позички (безоплатного користування).

10.Про використання орендної плати Департаментом агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації на 2018 рік.

11.Про погодження Порядку розподілу та використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на фінансову підтримку організаційної діяльності обласних громадських організацій інвалідів, ветеранів, учасників бойових дій та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

12.Про План випуску соціально значущих видань місцевих авторів, що видаються за кошти обласного бюджету на 2018 рік.

Перейти до вмісту