Refresh

This website np.pl.ua/2024/06/na-poltavshchyni-zhinky-mozhut-bezoplatno-perekvalifikuvatysia-y-opanuvaty-zatrebuvani-profesii/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині жінки можуть безоплатно перекваліфікуватися й опанувати затребувані професії

На Полтавщині жінки можуть безоплатно перекваліфікуватися й опанувати затребувані професії

Спільно з партнерами на Полтавщині реалізують проєкт «Підтримка відновлення соціальної та фінансової стійкості громад у постраждалих від війни регіонах на сході та заході України».

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

«Підвищення рівня зайнятості, а в свою чергу й покращення економічних показників, – один із викликів, – наголосив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. – Завдяки ініціативі жінки можуть безоплатно перекваліфікуватися й опанувати затребувані на ринку праці професії. Освоєння нового фаху відкриває можливості та допомагає інтегруватися в суспільстві. Працюємо кожен на своєму місці й допомагаємо нашим оборонцям».

Зокрема, у Кременчуцькому професійно-технічному училищі №26 їх навчатимуть за спеціальностями слюсарка з механоскладальних робіт та з ремонту колісних транспортних засобів.

Для вступу потрібно до 19 червня заповнити анкету. Перевага надається жінкам-ВПО, безробітним, одиноким матерям, членам багатодітних сімей, жінкам старшим за 45 років.


Перейти до вмісту