Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-kremenchutsi-pobyly-cholovika-zlochyntsia-zatrymaly/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці побили чоловіка: злочинця затримали

У Кременчуці побили чоловіка: злочинця затримали

До поліції надійшло поділення від медиків про госпіталізацію з тілесними ушкодженнями 26-річного мешканця Кременчука. Травмованого чоловіка доставили до медичної установи з багатоповерхівки, що на вулиці Княгині Ольги.

Джерело: ГУ НП в Полтавській області.

“Керівник підрозділу прокоментував: «Під час проведення першочергових слідчих дій ми встановили причетність до злочину 37-річного місцевого мешканця, з яким у потерпілого відбувся конфлікт під час спільного дозвілля. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу», – зазначив начальник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович.

Поліцейські протягом доби встановили особу зловмисника та повідомили йому про підозру у скоєному. Слідчі вилучили речові докази та спрямували на судову експертизу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

 

 

фото: ГУ НП в Полтавській області.


Перейти до вмісту