Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/poltavska-hromada-bude-z-vodoiu-a-vodokanal-z-elektrykoiu-oleksandr-bilenkyy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавська громада буде з водою, а водоканал – з електрикою, – Олександр Біленький

Полтавська громада буде з водою, а водоканал – з електрикою, – Олександр Біленький

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький запевнив, що Полтавська громада буде з водою, а водоканал – з електрикою.

Про це Олександр Біленький повідомив у Facebook.

“Спільно з Полтавською ОВА та керівництвом Полтававодоканал вдалося стабілізувати ситуацію. Водоканал буде з електроенергією, громада – з водою. Цьому передували ряд нарад в Полтавській ОВА та обласній раді. Керівник водоканалу Олег Мізік мав зустріч з “Укрінтеренерго”. Сторони досягли домовленості щодо реструктуризації боргу, доручення про знеструмлення знімуть”, – зазначив Олександр Біленький.

Також поінформував, що цього тижня відбудеться позачергова сесія облради.

“Своєю чергою Полтавська обласна рада на цьому тижні скликає позачергову сесію, щоб надати фінансову підтримку комунальним підприємствам – водоканалу та теплоенерго. Кошти підуть на сплату боргів перед “Полтаваобленерго”.

Нагадаємо, зранку 4 березня, жителі Полтави відчули проблеми з водопостачанням. Це сталося через те, що “Полтаваобленерго” 1,5 місяці тому вимкнуло резервну лінію електропостачання на 4-му водозаборі “Полтававодоканалу”. У Полтавській ОВА відбулася нарада за участю заступника начальника Полтавської ОВА Богдан Корольчук, заступника голови обласної ради Олексія Чепурка, представників комунальних підприємств “Полтававодоканал”, “Полтаватеплоенерго” та АТ “Полтаваобленерго”.

Перейти до вмісту