Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/poltava-pam-iataie-heroiv-iaki-ta-kudy-podaty-dokumenty/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Полтава пам’ятає Героїв”: які та куди подати документи

“Полтава пам’ятає Героїв”: які та куди подати документи

Проєкт “Полтава пам’ятає Героїв” передбачає створення та розміщення конструкцій з фото та інформацією про полеглих воїнів з Полтавської міської територіальної громади.

У Полтавській міській раді роз’яснили куди потрібно подавати заявки та які документи необхідні.

Хто може подати заявку для розміщення

− родини (дружина/чоловік, повнолітні діти, батьки або представники неповнолітніх дітей, а якщо їх не має батьки, рідні брати та сестри)

− цивільні дружина/чоловік

− юридичні або фізичні особи, за письмової згод родичів

Яку інформацію необхідно надати

− біографічна довідка (вказати ПІБ, позивний, дати народження та смерті, місце загибелі, інформацію про військове звання, назву частини чи військового підрозділу, інформацію про нагороди та приналежність до ПМТГ)

− копія свідоцтва про смерть

− фото гарної якості (в електронному форматі)

− шеврон

− нагороди (4 шт)

− письмова згода

Куди подавати пакет документів

м. Полтава, майдан Незалежності 5, Департамент культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради. Телефон для довідок: (0532) 52-57-29.

Нагадаємо, на Каштановій Алеї встановлять інформаційні дошки про полеглих захисників та захисниць громади. Робоча група проєкту “Полтава пам’ятає Героїв” затвердила остаточний макет майбутніх дошок. Також хочуть створити електронну книгу про Героїв України.

 

 

фото: Полтавська міськрада

Перейти до вмісту