Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/na-poltavshchyni-vidkryly-shkolu-iaka-hotuie-pilotiv-bpla-dlia-silskoho-hospodarstv/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині відкрили школу, яка готує пілотів БПЛА для сільського господарств

На Полтавщині відкрили школу, яка готує пілотів БПЛА для сільського господарств

У Полтавській області відкрили школу, яка готує пілотів БПЛА для сільського господарства. Унікальний проєкт вдалося втілили завдяки об’єднанню зусиль влади, бізнесу та науковців.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

Навчання проводитимуть на базі Центру впровадження Індустрії 4.0 при Полтавському аграрному університеті. Курс включає теорію і практику, зокрема стажування на підприємствах. Після завершення випускники отримають сертифікат.

“Школа стане повноцінним майданчиком для проведення семінарів, тренінгів чи консультацій, а також розробок та впроваджень дослідницьких проєктів. Використання БПлА в агросфері позитивно впливає на ефективність систем землеробства. Дозволяє вести спостереження за полями і проводити своєчасний аналіз сільгоспкультур. Залучення передових технологій у різні сфери життя – впевнені кроки до розвитку”, – зазначив Філіп Пронін.

У школі зможуть безкоштовно навчатися учасники бойових дій, переселенці та безробітні люди, які перебувають на обліку в центрах зайнятості. Для участі варто подати заявку до Полтавського центру профтехосвіти Державної служби зайнятості.

фото: Telegram Філіпа Проніна

Перейти до вмісту