Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/u-poltavi-riatuvalnykam-vruchyly-derzhavni-oblasni-ta-vidomchi-nahorody/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві рятувальникам вручили державні, обласні та відомчі нагороди

У Полтаві рятувальникам вручили державні, обласні та відомчі нагороди

27 лютого у Головному управлінні ДСНС у Полтавській області підсумували діяльність за минулий рік та визначили пріоритети на 2024 рік. Кращим рятувальникам вручили державні обласні та відомчі нагороди.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Полтавській області.

Кращим співробітникам Полтавського гарнізону ДСНС України, які продемонстрували високі досягнення у роботі, сміливість, професіоналізм при ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, вручили державні, обласні та відомчі нагороди. Також за сумлінне виконання обов’язків вручили звання служби цивільного захисту на один ступінь вище передбаченого штатом.

Учасники наради обговорили низку актуальних та важливих питань, зокрема щодо медичного забезпечення та виконавської дисципліні в підпорядкованих підрозділах, проаналізували роботу надзвичайників з реагування на надзвичайні події, підготовку до повені та паводків. Також розглянули результати наглядово-профілактичної роботи за минулий рік та визначили пріоритетні завдання на цей рік. Крім того, під час засідання обговорили стан ресурсного забезпечення та утримання матеріально-технічної бази, кадрове забезпечення та розвиток місцевої й добровільної пожежної охорони в громадах Полтавської області.

фото: ДСНС

Перейти до вмісту