Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/tryvaie-nabir-3-i-khvyli-prohramy-upshift-u-poltavskiy-oblasti-iak-doluchytysia/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Триває набір 3-ї хвилі програми UPSHIFT у Полтавській області: як долучитися

Триває набір 3-ї хвилі програми UPSHIFT у Полтавській області: як долучитися

Молодь запрошують долучитись до 3-ї хвилі програми UPSHIFT у Полтавській області. Нині триває прийом заявок команд на участь у проєкті.

Джерело: ГО “Нова Полтава”.

UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн), отримати менторську підтримку та ресурси, щоб перетворити свої ідеї на соціально важливі проєкти.

Ця програма створена для молоді 14-24-х років.

Усе, що потрібно для участі, — це команда та розуміння проблеми, яку ви хочете вирішити. Програма UPSHIFT надасть молоді можливість створити власні інноваційні проєкти, отримати ресурси на їх впровадження та стати змінотворцем чи змінотворчинею.

Що потрібно для участі у відборі?

  • Сформувати команду з 3-5 учасників/учасниць віком від 14 до 24 років;
  • визначити контактну особу, яка буде вести комунікацію від імені команди;
  • визначити та описати в анкеті проблему, яку б твоя команда хотіла вирішити.

Заповнити анкету для участі у хвилі потрібно не пізніше 3 березня 2024 року (23:59 год).
Реєстрація учасників : https://ee.kobotoolbox.org/x/kIwspmIE

Програма відкрита для молоді, яка прагне змін у суспільстві. Приєднуйтесь до нас і станьте частиною великої спільноти UPSHIFT.

Більше про програму UPSHIFT можна дізнатися на сторінках Instagram, Facebook або на сайті.
Задати питання локальному партнеру ГО “Нова Полтава” можна за посиланням або на пошту : [email protected]

Програма UPSHIFT у Полтавській реалізується ГО «Нова Полтава» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

фото: ілюстративне.


Перейти до вмісту