Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/poltavtsi-staly-pryzeramy-vseukrainskoho-turniru-z-hreko-rymskoi-borotby/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Спорт Суспільство 

Полтавці стали призерами всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби

Полтавці стали призерами всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби

XXVII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби пам’яті Олександра Колчинського серед кадетів 2009-2010 років, що відбувся в Києві, завершився 11 лютого. У заході взяли участь 305 спортсменів та 45 команд із України та Азербайджану.

Джерело: Полтавська ОВА.

У результаті змагань представники збірної команди Полтавської області здобули призові місця.

Тарас Макарчук з Полтави (100 кг) та Юсиф Ягубов з Миргорода (48 кг) стали переможцями у своїх вагових категоріях. Олександр Сороколєт з Миргорода (68 кг) посів друге місце. Бронзові медалі вибороли Микита Куроп’ятник з Кременчука (38 кг) та Нікіта Бреус з Решетилівки (44 кг).

На цьому турнірі також був визнаний найкращим борцем Тарас Макарчук, який отримав кубок. Юсиф Ягубов та Тарас Макарчук підтвердили свій спортивний рівень, виконавши нормативи кандидатів у майстри спорту України.

Підготовку спортсменів до змагань здійснювали Сергій Шудегов, Валентин Журавель, Валерій Славка та Анатолій Кононов.

 

 

фото: Полтавська ОВА.


 

Перейти до вмісту