Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/maiemo-zrobyty-vse-shchob-zabezpechyty-pravo-kozhnoi-dytyny-na-rodynne-pikluvannia-ta-liubov-volodymyr-vasylenko/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Маємо зробити все, щоб забезпечити право кожної дитини на родинне піклування, – Володимир Василенко

Маємо зробити все, щоб забезпечити право кожної дитини на родинне піклування, – Володимир Василенко

На засіданні Ради регіонів Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей обговорили ключові завдання Ради регіонів на 2024 рік та впровадження Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні.

Джерело: Полтавська ОВА.

Полтавщину представляв заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко.

“Реалізація заходів Стратегії забезпечить подальший розвиток системи сімейного догляду на Полтавщині. В області необхідно зробити все, щоб забезпечити право кожної дитини на родинне піклування та любов”, – розповів Володимир Василенко.

Цього року в області увагу зосередять на важливих складових. Це підвищення кадрової спроможності служб у справах дітей та надавачів соцпослуг у громадах, розвиток сімейних форм виховання та усиновлення. Не менш важливим напрямом роботи є повернення додому тимчасово переміщених (евакуйованих) за кордон дітей та реалізація їхнього права на сім’ю.

фото: Полтавська ОВА

Перейти до вмісту