Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/feyk-rospropahandy-yevropa-nespromozhna-konkuruvaty-z-rosiieiu-u-voienniy-sferi/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна Фейк-стоп 

фейк роспропаганди: “Європа неспроможна конкурувати з росією у воєнній сфері”

фейк роспропаганди: “Європа неспроможна конкурувати з росією у воєнній сфері”

Російські ЗМІ поширюють дезінформацію, стверджуючи, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив про неспроможність Європи конкурувати з росією у воєнній сфері.

Джерело: Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Насправді, слова Кулеби були вирвані з контексту. Він дійсно говорив про те, що масштаби російсько-української війни виявили неготовність складів снарядів до такого рівня конфлікту.

Однак міністр також підкреслив, що і Україна, і ЄС вживають безпрецедентних заходів для нарощування виробництва та закупівлі снарядів.

“Ми можемо і вирівняємо артилерійський баланс з росією, і докладаємо до цього комплексних зусиль”, – заявив Кулеба.

Важливо зазначити, що сучасна війна – це не лише артилерія. Збройні Сили України успішно використовують сучасну західну техніку, а резерви сучасного озброєння росії поступово виснажуються.

Дезінформація про нібито “неспроможність” Європи протистояти росії у воєнній сфері є частиною російської пропаганди, спрямованої на деморалізацію українців та підрив підтримки України з боку Заходу.

Перейти до вмісту