Refresh

This website np.pl.ua/2023/12/u-tsyfroviy-ekosystemi-dream-vzhe-mistiatsia-50-proiektiv-z-poltavshchyny-ova/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У цифровій екосистемі DREAM вже містяться 50 проєктів з Полтавщини, – ОВА

Це не лише ініціативи відновлення, а й розвитку, оскільки одним з основних завдань екосистеми є залучення потенційних інвесторів для фінансування коротко- та середньострокових проєктів громад і регіонів.

Джерело: Полтавська ОВА.

Департамент будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики області вже ініціював 12 проєктів відновлення. Серед них – реставрація корпусу кардіоваскулярного центру в Полтаві, реконструкція будівель для Міського Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю у Кременчуці, відновлення будинку для ветеранів у селі Нехвороща, а також об’єкти критичної інфраструктури, що постраждали внаслідок ракетних обстрілів з боку Росії.

«Нині перед громадами і регіонами – низка викликів. Забезпечення безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури, житло для переселенців, медичні заклади, центри реабілітації – подібні ініціативи є вкрай важливими для забезпечення повноцінного життя у громадах, створення достойних умов для українців, які постраждали через дії російських окупантів. Завдання відповідальних громад – впроваджувати проєкти прозоро і підзвітно, в інтересах мешканців, і система DREAM дозволяє робити це вже сьогодні», – зазначив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

DREAM (Digital Restoration Ecosystem for Accountable Management) — це державна цифрова екосистема, яка забезпечує прозору та підзвітну відбудову, ефективне управління процесами будівництва, моніторинг і контроль над проєктами відновлення.

Перейти до вмісту